Viimeinen postaus?

Päivää vaan, pitkästä aikaa!

Tulin kertomaan, että lopetan kokonaan tämän blogin – ainakin toistaiseksi. Kiitos kaikille, jotka olette käyneet täällä kääntymässä, lukeneet hengentuotoksiani ja jopa jättäneet kommentteja. Ja teille myös, jotka joskus myöhemmin eksytte paikalle.

Edessäni on muutosten syksy: aloitan muutaman viikon päästä opinnot työn ohella. Koulu on snadisti kompromissi suuria unelmiani ajatellen, mutta kuitenkin varsin hyvä sellainen. Saan plakkariin ylemmän korkeakoulututkinnon, mutta ala on se sama kuin aina.

Koulusta lähden metsästämään uusia näkökulmia, sitä kuuluisaa draivia ja myös itseluottamusta – siis kaiken varsinaisen kurssisisällön ja pätevyyden lisäksi. Vaikka ala ei vaihdu, oletan että jo pelkkä koulutielle heittäytyminen avaa pääni sisäisiä lukkoja ja avartaa katselemaan monia mahdollisuuksia tuorein silmin. Plus sitten ne kaikki uudet opiskelijatoverit ja heidän kiehtovat aivoituksensa! Pääsen vihdoin vähän irti omasta kuplasta.

Kerrottakoon vielä että työpaikkani ei ole vaihtunut, eikä varmaan opintojen aikana vaihdukaan. Saan työaikani järjesteltyä kätevästi niin, että arkeen jää riittävästi tunteja opintoja varten. Aikataulut ja velvollisuudet eri suuntiin tulevat todennäköisesti aiheuttamaan painetta ja säätämistä sen verran, että kokonaisuuden kannalta on vain hyvä, että työpalikka pysyy tässä vaiheessa tuttuna.

Olisi kiinnostavaa kurkistaa kristallipalloon ja katsoa, missä huitelen muutaman vuoden päästä. Tärkeimmältä juuri nyt tuntuu se, että en enää jumita paikoillani. Vihdoinkin jotain tapahtuu.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s